Πλώρη για το Love Island στον ΣΚΑΪ βάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο το ερώτημα παραμένει:  Για πόσο καιρο θα ρίξει άγκυρα στο κανάλι του Φαλήρου; Η συμφωνία της Ηλιάνας με τον ΣΚΑΙ αφορα κατ αρχάς μόνο το Love Island και το διάστημα που ιθα διαρκέσει το ριάλιτι αγάπης από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι δεν κλείδωσε την παρουσιάστρια με συμβόλαιο μακράς διάρκειας, καθώς αμφότερες οι πλευρές προτίμησα η μεταξύ τους συμφωνία  να είναι είναι per project δηλαδή το εκάστοτε project που θα αναλάβει χωρίς χρονική δέσμευση.

Ο ΣΚΑΪ παντως, φέρεται να αναζητά ήδη και άλλα προγράμματα για να αξιοποιήσει την όμορφη παρουσιάστρια και μετά το τέλος του Love Island. Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επιθυμεί να δεσμευτεί από τώρα για το τι θα κάνει μετά το ριάλιτι που θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Τι είναι όμως το καινούριο ριάλιτι σχέσεων, το «Love Island», που θα προβάλει το κανάλι του Φαλήρου στις αρχές της ερχόμενης σεζόν. Διαγωνιζόμενοι θα είναι άντρες και γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν 50.000 ευρώ. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ότι μαγνητοσκοπείται λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να έχουν δραστικό ρόλο στις εξελίξεις, αποφασίζοντας ακόμα και για το ποια ζευγάρια θέλουν να δουν σε ραντεβού.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τενερίφη των Κανάριων νήσων και το «Love Island» θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Love Island» έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, κάτι που έλαβαν υπόψη τους στον ΣΚΑΙ πριν αποφασίσουν να το φέρουν και στη χώρα μας. ‘Ηδη μάλιστα χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος και να… βρουν τον έρωτα στο «Love Island», που, όπως αναφέρεται στο τρέιλερ, είναι «ένας επίγειος παράδεισος, Χωρίς ηφαίστεια κι όμως εκρηκτικός»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε το trailer του νέου ριάλιτι σχέσεων!