«Τι λες τώρα;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου όταν της ανακοίνωσαν πως η εκπομπή που έκανε φέτος στο MEGA σταματά και πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο κενό στο πρόγραμμα για να την τοποθετήσουν. Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι το μεσημβρινό μαγκαζίνο του Σ/Κ, που έπαιζε απέναντι από το «βαρύ πυροβολικό» Ναταλία Γερμανού, δεν άρεσε στο κανάλι και του είχε δοθεί αρκετές φορές πίστωση χρόνου ώστε να ανοίξει ρότα, να ανανεωθεί και να πάρει τα πάνω του. Η εκπομπή δεν άλλαξε ποτέ ύφος και στιλ και προς στιγμήν πέρασε από το μυαλό των στελεχών να κοπεί, όμως το άφησαν να ολοκληρώσει τον κύκλο του και… καλό καλοκαίρι!

Κατερίνα Καραβάτου: Χαρακτήρισε την Φαίη Σκορδά «καημένη»

Η παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του «After Dark» στο OPEN, και χαρακτήρισε την Φαίη Σκορδά «καημένη».

Τι ακριβώς είπε στον Θέμη Γεωργαντά για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό.

«Μου αρέσει να λέω μόνο καλά πράγματα για τους ανθρώπους, να τους τιμώ. Μου έχεις δείξει παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και δεν φαίνεται να λέω κάτι που να είναι αιχμηρό, δεν θέλω.

Φέτος έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά το #FreeFay γιατί είναι καταπιεσμένη βρε παιδί μου. Τη βλέπω που στην εκπομπή κοιτάει κάτω, που πολλές φορές είναι ζορισμένη.

Είμαι πάρα πολύ με τη Φαίη! Όχι ότι δεν συμπαθώ τον Γιώργο, αλλά την καταλαβαίνω 100%. Καημένη κάθεται εκεί… Είμαι πολύ μαζί της».