Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (14/40 την ξαφνική αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση Sexy Laundry, λόγω «ξεσπάσματος οργής» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να ξεσπάει καθώς θεωρεί ότι τέτοιες απόψεις θα πρέπει να εκφράζονται με πολύ προσοχή και πως πρέπει να είναι κανείς με το θύμα και όχι με τον θύτη. Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη πώς γίνεται ένας άντρας να έχει άποψη για το τι πειράζει και τι όχι μία γυναίκα. Η Φαίη Σκορδά είπε την άποψή της και τόνισε πως δεν της άρεσε καθόλου η δημόσια τοποθέτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το #metoo στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει, αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία», είχε πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συζήτηση για το #metoo.

Φαίη Σκορδά: Θυμός για τα λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, και έχω πάει άπειρες φορές στην εκπομπή του όταν ήμουν στα νιάτα μου, τον έχω δει και στο θέατρο, δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης δημοσίως αυτών των θεμάτων. Είναι η άποψή του, μπορώ να διαφωνώ; Δεν είπα να μην τα λέει ο καθένας, γιατί ο τρόπος που μιλάς για συγκεκριμένα θέματα, οι λέξεις και η ημέρα που επιλέξεις να μιλήσεις, δείχνει τι καθρεφτίζεις. Είσαι με το θύμα;», είπε με έντονο ύφος.

Αφού, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα ειπώθηκαν, η Φαίη πήρε ξανά τον λόγο και εκφράστηκε με θυμό: «Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη δημόσια να πει ότι “εντάξει, δεν έκανε και τίποτα”. Γιατί έχεις την ανάγκη να πεις δημόσια ότι αυτό δεν είναι τίποτα και υπάρχει ένα μέτρο για το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί μία γυναίκα. Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να μετρήσει τι θα ενοχλήσει μία γυναίκα και τι όχι».