Η παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του «After Dark» στο OPEN, και χαρακτήρισε την Φαίη Σκορδά «καημένη».

Τι ακριβώς είπε στον Θέμη Γεωργαντά για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό.

«Μου αρέσει να λέω μόνο καλά πράγματα για τους ανθρώπους, να τους τιμώ. Μου έχεις δείξει παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και δεν φαίνεται να λέω κάτι που να είναι αιχμηρό, δεν θέλω.

Φέτος έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά το #FreeFay γιατί είναι καταπιεσμένη βρε παιδί μου. Τη βλέπω που στην εκπομπή κοιτάει κάτω, που πολλές φορές είναι ζορισμένη.

Είμαι πάρα πολύ με τη Φαίη! Όχι ότι δεν συμπαθώ τον Γιώργο, αλλά την καταλαβαίνω 100%. Καημένη κάθεται εκεί… Είμαι πολύ μαζί της».

Κατερίνα Καραβάτου: Τι είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Κρατερού Κατσούλη, αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον για λίγο ακόμα, Ιωάννα Μαλέσκου

Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «τώρα αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον βάζουν και να τον στοχοποιούν με αυτό τον τρόπο όπως την Ιωάννα Μαλέσκου.

Άσχετα αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει ή αν είναι το στιλ τους. Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα αλλά γενικά».

Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ και δεν μου αρέσει να λέγεται ότι ‘’δεν θα συνεχίσει’’, ‘’λήγει το συμβόλαιο’’, ‘’δεν την θέλει κανείς’’. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα πια να λέγονται».