Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους στην Παραλία… Μετά τον βίαιο θάνατο της Ρηνιώς και την ξαφνική απώλεια της Αντιγόνης, όλοι στο χωριό νιώθουν «μουδιασμένοι».

Με την πρώτη μέρα του νέου χρόνου να ανατέλλει, όμως, οι κάτοικοι των Ματάλων προσπαθούν να συνέλθουν και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Διονύσης μάλιστα, που είχε βυθιστεί στο πένθος, προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά του σύμφωνα με το Τηλέραμα και να ανακτήσει τη χαμένη του αισιοδοξία. Δεν αργεί μάλιστα να πιέσει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο μετά την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους, που οδήγησε σε ψυχρότητα.

Στο μεταξύ, τα σημάδια της άνοιας του Νικήτα δείχνουν να επιδεινώνονται, κάτι που ανησυχεί τόσο τη γυναίκα του όσο και τη Νικολίνα, που δεν ξέρουν πώς να τον βοηθήσουν, ενώ η Υπατία μαζί με τον Χάρι επιστρέψουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και στη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Πεπεισμένος ότι είναι πολύ πιθανό ο ένοχος να κρύβεται στην κοινότητα των Ματάλων, ο Καραχάλιος, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, έχει επιστρέψει στο χωριό, με σκοπό να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς! Στο μεταξύ, ο Δημητρός πετάει στη σύννεφα μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί και, αντλώντας νέα δύναμη από το φιλί τους, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή. Συνεπαρμένος, μάλιστα, πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά, ώστε να μπορεί να συνεννοείται μαζί της. Ωστόσο οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση…

 

Η Παραλία: Το τρέιλερ από την ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!