Η πρόσφατη αδιαθεσία του Χάρι στη σειρά Η Παραλία και η φροντίδα που του προσφέρει η Υπατία αρκούν για να φέρουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος του που παρέμεναν θαμμένα μέχρι πρότινος. Ο Διονύσης βάζει μπρος το σχέδιο του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί ουρανό και γη για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στην μέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτετεύει παρά τις προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζονται στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπά-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και την φροντίδα των ασθενών τους κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές τους επισκέψεις. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Χάρης Δούκας: Έχω κάνει γυμνισμό – Έψαξα κινητό και δεν μου βγήκε σε καλό

F1: Ο Σέρχιο Πέρεθ έδωσε «τελεσίγραφο» 5 αστέρια με τα οποία η Red Bull θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει

Στέφανος Κασσελάκης: Τους ζητάει 7,5 εκατομμύρια δολάρια