Οι Γερακάρηδες στη σειρά Η Μάγισσα, φεύγουν απ’ τον πύργο τους όταν πληροφορούνται πως οι Τούρκοι θα εισβάλουν στη Μάνη για αντίποινα για τον θάνατο του αδελφού του Τούρκου άρχοντα κατά τη διάρκεια του κουρσέματός τους στο πλοίο τους.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανόλη και τον Ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγούς άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος μετά την αποκάλυψη πως αυτοί λήστευαν στον δρόμο.

Παράλληλα, ο Κανέλλος μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαμένο του αδελφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα. Λίγο μετά, ο Κανέλλος ενημερώνεται για το τι απέγινε ο αδελφός του ο Τζανέτος και ξεσπάει την οργή του στον Μιχαήλ. Εν τω μεταξύ, οι Γερακάρηδες συνεχίζουν να κρύβονται με τα νέα να είναι αποθαρρυντικά, αφού οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τους βρουν και να τους τιμωρήοουν.

Κι ενώ ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο του, μαζί με μια γυναίκα που ταράζει κι άλλο τα νερά, η αναγγελία ενός γάμου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαραίων.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!