Ένας μυστηριώδης άντρας δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η απόπειρα θα γίνει αργά το βράδυ , οταν στο νοσοκομείο επικρατεί περισσότερη ησυχία. Οι γιατροί που εφημερεύουν είναι στα γραφεία τους, στους διαδρόμους κυκλοφορούν λίγες νοσοκόμες και δεν υπάρχουν επισκέπτες. Ευτυχώς, η Δήμητρα καταφέρνει να αποτρέψει τη δολοφονία του Στέφανου από ανθρώπους του παρακράτους μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι οι εχθροί που τους περιβάλλουν είναι πόλυ περισσότεροι. Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα εξετάζουν , το ενδεχόμενο να τον μεταφέρουν για την ασφάλειά του σε άλλο νοσοκομείο.

Ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα και ο Στεφανάκος έχουν εξαφανιστεί. Οι υποψίες τους πέφτουν πάνω στην Ευγενία. Ξεκινούν να την ψάξουν, εν γνώσει του Ιάσονα, ο οποίος προσπαθεί να συγκρατήσει τη ζήλια και την οργή του. Το σχέδιό του να φύγει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους στο εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο έντονο στο κεφάλι του.

Παράλληλα, η υγείατης Ελπίδας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η Ευγενία καταζητείται από τη χωροφυλακή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η Ευγενία βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί προσωρινά με το γιο της, ενώ ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος τη βοηθάει και να πάρει την εκδίκησή του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα