Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) της σειράς Η Μάγισσα, είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.

Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, πριν ακόμα βγει στον αέρα, μεγαλώνει σε αριθμό επεισοδίων και απλώνεται σε όλο το εύρος της τηλεοπτικής περιόδου. Συμφωνία με πληροφορίες της RealNews, η διοίκηση του ΑΝΤ1, κατόπιν συζητήσεων με τους συντελεστές και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, αποφάσισε να εγκρίνει επιπλέον 12 επεισόδια.

Έτσι, τα 60 επεισόδια που είχαν εγκριθεί αρχικά, αυξάνονται συνολικά σε 72. Με συχνότητα μετάδοσης δύο επεισοδίων την εβδομάδα, η «Μάγισσα” θα καλύψει με τον αριθμό αυτό το σύνολο της σεζόν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως το καλοκαίρι του 2024.

Με διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά, το πρώτο διευρυμένο τρέιλερ αποκαλύπτει τα «μαγικά» του σκηνοθέτη και των σεναριογράφων, με υπόκρουση την πρωτότυπη μουσική του Alex Sid, και δίνει ένα πρώτο δείγμα για τα εντυπωσιακά γυρίσματα στα κάστρα της Μάνης.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;