Μία δύσκολη χρονιά ήταν τόσο αυτή όσο και η προηγούμενη στον ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου. Τίποτα δεν της ήρθε όπως θα ήθελε από την πλευρά τόσο της τηλεθέασης όσο και της σχέσης της με τον σταθμό του Φαλήρου.

Ωστόσο ήμερα (15/7) που κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για τελευταία φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τίποτα δεν μαρτυρούσε στοιχεία από το παρελθόν της! Η παρουσιάστρια της πρωινο-μεσημεριανής ζώνης, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό της και είπε ένα αντίο αλλά για λίγο αφού υποσχέθηκε ότι θα τα ξαναπούμε από άλλη συχνότητα.

Η Μαλέσκου υπήρξε συνεργάτης του σταθμού τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες επιτυχίες. Ακόμα κι αν ανήκε στο δυναμικό του καναλιού που φιλοξενούσε το Survivor, δε φάνηκε να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κανείς βέβαια δεν ξέρει κατά πόσο αυτό κάλυπτε την Ιωάννα και αν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ριάλιτι στοιχείο του ΣΚΑΪ όμως η αλήθεια ήταν ότι προσπάθησε.

Αφού λοιπόν είπε τα καλύτερα λόγια για τον  σταθμό και ευχαρίστησε άπαντες  είπε ότι κρατάει τις όμορφες στιγμές και τόνισε με νόημα ότι με τους τηλεθεατές θα τα πει σύντομα χωρίς βέβαια να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τι ακιρβώς είπε:  «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες».