Αύριο, Παρασκευή (15/7) η Ιωάννα Μαλέσκου μας αποχαιρετά από τον ΣΚΑΪ αφού πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού που η αλήθεια είναι ότι την στήριξε για δύο σεζόν. Ωστόσο, η παρουσιάστρια που ήρθε από την Κρήτη για να κατακτήσει όλη την Ελλάδα, έχει αρχίσει ήδη να αποχαιρετά αλλά και να στέλνει «μηνύματα» προς πάσα κατεύθυνση!
Έτσι σήμερα που χρειάστηκε να πει το τελευταίο τηλεοπτικό αντίο της στον σεφ της εκπομπής Love It,  Αλέξανδρο Παπανδρέου, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του στην τελευταία του συνταγή στο «Love it». Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου και ανέφερε πως η παρουσιάστρια δεν θέλησε ποτέ να στεναχωρήσει κάποιον.

«Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι όλο αυτό με συνεργάτες, με φίλους, με ανθρώπους που είτε τηλεοπτική ή αλλού θα έχω στη ζωή μου και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οπότε Αλέξανδρε θέλω να σου πω εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ με χαμόγελο και έτσι θέλω να κλείσει και αύριο η σεζόν αυτή με μπόλικα χαμόγελα και τις πιο ωραίες αναμνήσεις» είπε συην αρχή η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τότε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ανέφερε: «Έχουν περάσει δύο χρόνια και με έχουν ρωτήσει πολλά πράγματα για σένα, ξέρεις δεν μιλάω. Πρέπει να πω ότι η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική, ένας άνθρωπος που ήρθε από την Κρήτη, δεν είπε τίποτα, πιστεύω ότι ένιωσες την μοναξιά. Είμαι σίγουρος για αυτό. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ό,τι χρειαστείς αλλά θέλω να πω ότι είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα όσο και αν σε πολεμήσαν. Ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους. Η Ιωάννα δεν θέλησε ποτέ να στεναχωρήσει κάποιον και για αυτό έμεινε σπίτι της και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω να συνεχίσουμε να μιλάμε. Δεν πρόκειται να εκμαιεύσω ούτε το που θα πας ούτε το τι θα κάνεις, αυτό που θέλουν να μάθουν όλοι. Το μόνο που θα ευχηθώ είναι ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου…».

«Σε ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Εμένα με νοιάζει να γνωρίζω ανθρώπους αληθινούς γιατί ξέρω πραγματικά τι σημαίνει αληθινές σχέσεις και ειλικρινείς. Σε ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή είσαι εκεί» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ό,τι και αν κάνεις του χρόνου να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη» είπε ο σεφ στην παρουσιάστρια.