Μπορεί «Η Γη της Ελιάς» να έχει τελειώσει για φέτοs, αλλά η Βάνα Δημητρίου γράφει μανιωδώς τα νέα επεισόδια τηs σειράs και ήδη έχει έτοιμα τουλάχιστον για δύο μήνεs μετάδοσηs. Μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου αρχίζουν εντατικά και τα γυρίσματα. Τι Θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο τηs νέαs σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA που θα αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου;
Ισίδωροs αλλά και Mάvos δεν μπορούν να ησυχάσουν αν δεν φέρουν στη Μάνη τη μικρή Αγγελική. Αφού η Αντιγόνη δεν μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί ότι είναι η βιολογική τηs μητέρα, ο δρόμοs για να πάρουν τη μικρή είναι έναs.

Να γίνουν ανάδοχη οικογένεια. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είναι πολύ πιο εύκολη και γίνεται σε λιγότερο χρόνο από την υιοθεσία. Ετσι έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικσσίεs για να αναλάβουν την προστασία, τη φροντίδα και την ανατροφή τηs Αγγελικήs, ωs ανάδοχη τογένεια, με την επίβλεψη φυσικά του ιδρύματοs, μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κρατική πλέονκαι νόμιμη, οριστική υιοθεσία. Τελικά, όπωs Θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, ο Ισίδωροs κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων.

Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπό τηs καθώs βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα τηs πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα που την περιμένει πώs και πώs. Ο Ισίδωροs πλέει σε πελάγη ευτυχίαs, αλλά πιο πολύ απ’ όλουs δείχνει συγκινημένοs ο Mάvos, που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί, το οποίο αρχίζει σιγά-σιγά ν’ αποκτά και πάλι το χαμόγελό του. Πολλά ωστόσο θα αρχίσουν να είναι τα προβλήματα καθώs η μικρή θα έρθει κοντά και μετην κανονική τηs μητέρα, αλλά και το γεγονόs ότι έγινε, όπωs ήδη έχουμε δει, η αφορμή να μαθευτεί το μεγάλο μυστικό με τη Μαρία.

Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό Trailer