Ο Ιάκωβος συγκινημένος συνεχίζει να χαιρετά στη σειρά Η Γη της Ελιάς όσους πρόκειται να αποχωριστεί για τους δικούς του λόγους που αφορούν την υγεία του. Ωστόσο οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA θα καθηλώσουν!

Η Μυρτάλη πηγαίνει στην ταβέρνα όπου εργάζεται ο Αλέξης και τον εκνευρίζει με την συμπεριφορά της. Στο μεταξύ η Αγγελική δεν περνάει καλά στο ίδρυμα στο οποίο βρίσκεται. Το παιδί είναι συνεχώς λυπημένο. Η Αντιγόνη μετανιώνει που είπε το ναι για τη διεκδίκηση του παιδιού της γιατί η υιοθεσία είναι παράνομη και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ισόδωρο και τον Μάνο.

Η Αρετή προσποιείται μπροστά στον Στέφανο ότι έπαθε έμφραγμα. Καλούν αμέσως την Αντιγόνη που όμως τη βρίσκει υγιέστατη. . Η Ασπασία όμως, που είναι παρούσα ζητά από τον Στέφανο να αναβάλει το ταξίδι του στην Ισπανία. Αργότερα όμως για κακή τους τύχη, ο Στέφανος τις ακούει να συνωμοτούν και επιβεβαιώνει πως εχει απόλυτο δίκιο που φεύγει. Η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και κινεί τις διαδικασίες.

Η Αρετή σκάει με μαχαίρι τα λάστιχα της μηχανής του Στάθη . Όταν ο Στάθης επιστρέφει γίνεται έξαλλος και συγκρούονται έντονα με βαριές κουβέντες.. Αργότερα η Αρετή Θα μαλώσει με την Χρυσούλα ρίχνοντάς της ευθύνες ότι εξαιτίας της έμεινε άπραγη. Την επόμενη μέρα η Ελένη της ανακοινώνει ότι Θα παντρευτεί με τον γιό της.Ο Ισίδωρος Θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες από την Αντιγόνη για την παράνομη υιοθεσία Ο Δημήτρης στέλνει τελεσίδικα μήνυμα και εκβιάζει την Αθηνά οτι θα κάνει γνωστή σε όλη τη Γη της Ελιάς την σχέση που είχαν στο παρελθόν. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει να τον παρακολουθεί .

Η Αθηνά πηγαίνει στη δομή που φιλοξενείται η Αγγελική και ενημερώνεται για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να την υιοθετήσει. Φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις και θέλει να γνωρίσει τη μικρή. Την  περιμένει όμως μία αναπάντεχη έκπληξη! Παράλληλα ο Κουράκος προτείνει στην Ιουλία να υιοθετήσουν αυτοί την Αγγελική.