Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στη σειρά Η Γη της Ελιάς με τη μικρή Αγγελική και τις προσπάθειεs που κάνει ο Ισίδωροs και ο Μάνοs για να την πάρουν κοντά τουs. Στα πρώτα επεισόδια του β” κύκλου Θα δούμε ότι ο Ισίδωροs καταφέρνει να τη βγάλει από το ορφανοτροφείο. Ποιοs όμωs Θα Θελήσει και στη συνέχεια Θα μπορέσει να υιοθετήσει την Αγγελική;

Το θέμα τηs υιοθεσίαs τηs Αγγελικήs είναι ένα θέμα που θα  μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τη νέα σεζόν. Η Αγγελική δεν θα μείνει για πολύ στο ίδρυμα καθώς ο Ισίδωρος με τον Μάνο θα βρουν τον τρόπο να έρθει το κοριτσάκι κοντά στην οικογένεια και την αγαπημένη της Ντάρνα! Η Αθηνά έχει πάει ήδη στο ίδρυμα να δει το παιδί καθώς ήθελε κι αυτή να το υιοθετήσει. Εκεί μαθαίνει από το ίδιο το παιδί ότι με κάποιον τρόπο εμπλέκεται ο Ισίδωρος και το ψάχνει. Ωστόσο δεν πρόκειται να βγάλει αμέσως άκρη αφού όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να συγκαλυψουν την παράνομη υιοθεσία. Ο Ισίδωρος απλά θα ισχυριστεί ότι γνώριζε τη Φανή σε επαγγελματικό επίπεδο το οποίο έγινε στη συνέχεια και φιλικό. Εκεί κάπου θα σταματήσει η Αθηνά να το ψάχνει αλλά θα έχει ενημερώσει ήδη τη Μαρία η οποία ειδοποιεί τους πάντες για τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν όλα.

Στο μεταξύ όπως θα δούμε τον Σεπτέμβριο στη δραματική σειρά του MEGA το ίδρυμα έχει δώσει την Αγγελική με αναδοχή στουs Βρεττάκουs για να τη μεγαλώσουν να τη φροντίσουν με την επίβλεψή τους και την προϋπόθεση να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για να γίνει πλέον η κρατική υιοθεσία. Όπως έχουμε δει η Αντιγόνη παρότι καίγεται η ψυχή της δεν μπορεί να έχει το παιδί της κοντά της σαν πραγματική μάνα και αυτό την κάνει να υποφέρει ακόμα πιο πολύ ειδικά όταν τη γνωρίζει από κοντά. Όμως έχει δώσει υπόσχεση και δεν κάνει πίσω. 0 Ισίδωροs από τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Ιουλία δεν μπορεί να αποκτήσει δικό τηs παιδί, επιμένει  να είναι αυτή με τον Γιώργη που Θα υιοθετήσουν την Αγγελική.

Μάλιστα τους λέει ότι έχουν όλα τα προσόντα και ότι Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν. Ομωs η Ιουλία δεν Θέλει με τίποτα να πάρει το παιδί και το ξεκαθαρίζει αμέσωs στον Ισίδωρο. Ολα αυτά γίνονται ενώ ο Mάvos από την πρώτη στιγμή έχει δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό του. Το ίδιο και η Μαρίνα, που τη γνώρισε όταν πήγαν με τον Μάνο να τη δουν. Η μικρή μάλιστα κοντά του δείχνει πολύ ευτυχισμένη, κάθε φορά που τους βλέπει τρελαίνεται από τη χαρά τηs και πέφτει στην αγκαλιά τουs. Η Μαρίνα που έχει χάσει τους γονείs τηs και έχει αναγκαστεί να μείνει μόνη στη ζωή τηs, έχει έναν λόγο παραπάνω να Θέλει το παιδί. Οταν μάλιστα βλέπει και τον Μάνο τόσο ευτυχισμένο, το συζητάει μαζί του, δέχεται να παντρευτούν και να βάλουν αμέσωs μπροστά τις διαδικασίεs να υιοθετήσουν την Αγγελική!

Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό Trailer