Η Γη της Ελιάς: Το επόμενο βήμα του Ανδρέα Γεωργίου! Ενόψει της πρεμιέρας του μεγαλύτερου μουσικού σόου, του X-Factor, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Μεγάλου Καναλιού, η εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» έκανε ανασκόπηση στην καριέρα του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα είναι ο παρουσιαστής του X-Factor, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Από την Κύπρο στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και ξανά στην Ελλάδα με τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες, ο Ανδρέας Γεωργίου εκτός από σκηνοθέτης, έχει συμμετάσχει και σε μεγάλες και επιτυχημένες σειρές.

«Παντρεμένο με την επιτυχία» τον χαρακτηρίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!».

«Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι παιδί μου, νικητής του ‘Dream Show’, του πρώτου talent show που έγινε. Είναι ένα γλυκύτατο παιδί, ένας πολύ καλός ηθοποιός που έχει κερδίσει τον κόσμο. Χάρηκα όταν έμαθα την ανάληψη αυτής της θέσης από τον Ανδρέα Γεωργίου. Είναι παντρεμένος με την επιτυχία, τον αγαπάει ο κόσμος».

Ωστόσο δε μένει εκεί! 

Όπως εξομολογήθηκε, προσπαθεί να καταργήσει την αναζήτηση ηθοποιών μέσω Instagram. Μάλιστα ανέφερε ότι έχει φτιάξει μία πλατφόρμα με τους συνεργάτές του που απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς και συνεργεία. Σύντομα όπως ανέφερε, θα ανέβει στο Internet και εκεί θα μπορεί ο κάθε επαγγελματίας ηθοποιός να αναρτά ένα προφίλ με βιογραφικό και δείγμα της δουλειάς του ώστε να μπορούν οι άνθρωποι του χώρου, είτε πρόκειται για σκηνιθέτες είτε για εταιρείες παραγωγής, είτε από τον χώρο της διαφήμισης, να τους ανακαλύψουν!

Ο ίδιος προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να μην χρειάζεται πια να ψάχνει πρωταγωνιστές μέσα από social media.

Επιπλέον, ο Αντρέας Γεωργίου είναι αυτός που ανέλαβε την παραγωγή της ψυχαγωγικής εκπομπής «Night Out».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη 10 Mαρτίου, στις 23:40, στο MEGA.  Το τρέιλερ έχει ήδη βγει στον αέρα  όμως πρόσφατα  στα social media κυκλοφόρησε ένα special  video με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Θεοχάρης Ιωάννίδης και η Μαργαρίτα Δρούτσα, η αρχισυντάκτρια του, με την οποία έχουν απίστευτη η χημεία όμως…  καθυστερούν στο πρώτο γύρισμα με αποτέλεσμα να φύγει ο καλεσμένος!!!