Ο Μιλτιάδης γρήγορα και μεθοδικά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κυκλώνει την οικογένεια του Φίλιππου και αυτή την φορά μαθαίνει ό,τι πληροφορίες θέλει από την Αρετή, την οποία ψαρεύει.

Την ίδια ώρα συνεχίζοντας στο σχέδιό του, εξακολουθεί να παρακολουθεί τη Βασιλική και είναι πίσω της σε κάθε της βήμα. Μάλιστα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να την πλησιάσει και να της ζητήσει το τηλέφωνό της για να κανονίσουν και πάλι για φαγητό.

Κι ενώ ο Φίλιππος αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να έρθει με άδεια, ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει τη Βασιλική αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις.

Ο Μιλτιάδης το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να καταστρέψει τους Στεφανέους, όπως έκαναν κάποτε αυτοί στην οικογένειά του και δεν αργεί να πάρει εκδίκηση… με τραγικό τρόπο και ανοίγοντας μια μεγάλη βεντέτα που θα δούμε να εξελίσσεται στον επόμενο κύκλο!

Στο μεταξύ ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι για να βοηθήσει την κόρη του και την εγγονή του. Ετσι η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος δεν περνάει καθόλου καλά μόνος του στη Μάνη και τα παράπονά του νευριάζουν τη Χάιδω.

Η Αναστασία, η οποία είναι μόνη της στο σπίτι της Αθηνάς, καλεί τον Αποστόλη για φαγητό, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την περιμένουν, ενώ η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί δημοσίως στον Δημοσθένη επειδή παράτησε την Ασπασία, βγάζοντας έτσι και τα δικά της απωθημένα.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα αναστατωμένη από τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη, εξομολογείται όσα έχουν συμβεί στην Ασπασία. Η ίδια της λέει ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερωτευόταν και πάλι αφού μετά τον Κίμωνα ένιωθε ότι η καρδιά της δενθα ξαναχτύπαγε ποτέ!

Η Ασπασία την αγκαλιάζει και της λέει να μην έχει τύψεις γιατί και ο γιος της αυτό θα ήθελε, να την βλέπει ευτυχισμένη από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Επίσης της λέει ότι είναι νέα κοπέλα και πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Τέλος, μια συνάντηση του Μιλτιάδη με τη Βασιλική και ένα τηλεφώνημα που θα ακολουθήσει, δείχνουν πως ο Μιλτιάδης κάτι κρύβει για την οικογένεια Στεφανέα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!