Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε. Η Ασπασία τον πιάνει στα πράσα με 200.000 ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει πού τα βρήκε, ενώ εκείνος πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά είναι ανένδοτος.
Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Παράλληλα, η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρίας στην Αλκμήνη και την Αντωνία, με σκοπό να τις δελεάσει ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο.

Ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του, ενώ η Ειρήνη και η Θεοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως σε λίγες μέρες θα ντυθεί στα χακί και ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων, μιας και η Μαργαρίτα δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και πως η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε ίδρυμα.

Ο θάνατος αυτός ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης και η Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της μικρής στο ίδρυμα. Στη συνέχεια, εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να την υιοθετήσει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!