Ο Σωκράτης στη σειρά Η Γη της Ελιάς από τότε που ανακάλυψε κάποια ψέματα της Αντιγόνης, σε συνδυασμό με το ότι η Αγγελική είναι υιοθετημένη, είναι αποφασισμένος να μάθει αν είναι κόρη του. Γι’ αυτόν τον λόγο, της κάνει κρυφά τεστ DNA, ενώ η Αντιγόνη αποκαλύπτει όλη τπν αλήθεια στη Μαρίνα, στον Μάνο και στον Ισίδωρο και εκείνοι ταράζονται.

Σύντομα ο Σωκράτης ζητάει βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή στη σειρά του MEGA με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή και την Αντιγόνη. Ακόμη, παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, που επιβεβαιώνουν την υποψία του. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Σωκράτης ενημερώνει τους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του και ότι πρόκειται να κινήοει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να τη διεκδικήσει. Εκείνοι φοβούνται πως θα χάσουν τη μικρή και κάποια στιγμή, ο Σωκράτηςέρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Μάνου για την κηδεμονία της Αγγελικής και πιάνονται στα χέρια!

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας. Την ρωτάει τι να κάνει και μήπως πρέπει να τους αποκαλύψει ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγελικής!

Τώρα φυσικά θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός πάει να βγάλει από τη μέση τον Θέμη-Βόμβα στο μαγαζί του!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Παγιδευμένοι: Σοκ με την Λίνα-Ο Άγγελος την απειλεί- Ξέρει για τα αναβολικά!