Ο Σωκράτης στη σειρά Η Γη της Ελιάς ήδη έχει πάρει δείγμα DNA από τη μικρή Αγγελική και περιμένει τα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα μαζί με την Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Ωστόσο ο Σωκράτης φτάνει όλο και πιο κοντά στη αλήθεια. Από την άλλη η Αντιγόνη δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό της. Η Μαρίνα την ρωτάει τι συμβαίνει και γιατί δεν είναι καλά και έτσι η Αντιγόνη αποφασίζει να μιλήσει και να παραδεχτεί ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. Η Μαρίνα τα χάνει στη σειρά του MEGA, αρχίζει κι εκείνη να φοβάται για κάποια εξέλιξη που δεν θα ήθελε κανείς. Το μυστικό όμως της Αντιγόνης δεν μπορεί να μην το μοιραστεί με τον άντρα της.

Ετσι με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο. Του ζητά να μείνει ψύχραιμος και του εξομολογείται ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής.

Στο μεταξύ ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Mάvoς να χάσουν τον ύπνο τους. Ο φόβος έχει φωλιάσει μέσα τους και πολύ περισσότερο στον Μάνο, ο οποίο; βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Δεν κοιμάται καθόλου και ατην κυριολεξία σέρνεται. Ηδη έχει αρχίσει να αρρωσταίνει από τον φόβο, κάτι που όλοι έχουν αρχίσει να παρατηρούν. Μάλιστα οι αϋπνίες και η κατάσταση του Μάνου προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου, που δεν γνωρίζει τίποτα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!