Η Δήμητρα βλέπει την ουλή στο σώμα του Ορέστη στη σειρά Η Γη της Ελιάς και αυτός της λέει ότι έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς!  Εκείνη υποψιάζεται την αλήθεια που κρύβει ο Ορέστης και τρομάζει, με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του αφήνοντάς τον με ερωτηματικά αφού κι αυτός δεν κατανοεί την αντίδρασή της.

Λίγο αργότερα ο Ορέστης εντελώς ξαφνικά, βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο το δολοφόνου της.

Λίγο αργότερα, καταθέτει στον Κουράκο όσα είδε στο σημείο του Εγκλήματος ενώ ο δολοφόνος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ο Ορέστης προσπαθεί μάταια να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της μετον Κίμωνα αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει λέγοντάς του ότι όλη η Μάνη το ήξερε, δεν μπορεί να της λέει ότι δεν το γνώριζε!

Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα στη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και καταλαβαίνει πως και εκείνη είναι σοκαρισμένη από όσα έχει μάθει και δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ερωτική σχέση μαζί του.

Η Ασπασία από την άλλη ομολογεί στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί του και ο Δημοσθένης μην αντέχοντας το σοκ, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η Ασπασία τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!