Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη και στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όλο και μεγαλώνουν, καθώς η κόρη του Ειρήνη λέει στην οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό, ρίχνοντας όλη την ευθύνη σε εκείνη. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Η Μυρτάλη εντείνει τις προσπάθειές της με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα και να συμφιλιωθούν. Η πολιορκία στην πρώην κολλητή φίλη της δείχνει πως μπορε να αποδώσει καρπούς, καθώς η Μαρίνα κολακεύεται από την επίμονη προσέγγιση της Μυρτάλης και αποφασίζει να της δώσει μια νέα ευκαιρία, αναπολώντας τις εποχές που ήταν αχώριστες και μοιράζονταν τα πάντα μαζί. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Ασπασία, κατάπληκτες και σοκαρισμένες, ανακαλύπτουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ειρήνη δεν είναι βιολογικό παιδί του Δημοσθένη.

Γεγονός που ο Δημοσθένης έχει αποκρύψει ακόμη κι από την ίδια τη γυναίκα του! Οι συνέπειες από την αποκάλυψη θα είναι εκρηκτικές για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για το μέλλον της ίδιας της Ειρήνης στην Αρεόπολη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έριξαν τη «βόμβα» οι Ισπανοί – «Στην Αλ Νασρ από 1η Ιανουαρίου με τρελά λεφτά»

Wednesday: Το κομμάτι που σαρώνει στη σειρά του Netflix είναι από το 1962!