Ο Δημοσθένης, όπως ήδη έχουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, έχει μετανιώσει και προσπαθεί να μιλήσει με την Ασπασία. Μάλιστα, σχεδόν πέφτει στα γόνατα και ζητάει συγγνώμη. Της λέει ότι παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθος και της ζητάει να τον συγχωρέσει και να γυρίσει σπίτι! Και ενώ την ικετεύει εκείνη παραμένει ανένδοτη!

Του απαντά πως δεν υπάρχει λόγος να το κάνει μιας και δεν έχει αλλάξει τίποτα αφού περιμένει ακόμα το… παιδί του! Του λέει πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που της έχει φάει τη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσει αφού εκείνος παραμένει αυτός ο χαρακτήρας που είναι!

Η ίδια φαίνεται αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Ο Δημοσθένης όμως αυτή τη φορά καταρρέει, καθώς βλέπει την οικογένειά του να διαλύεται και προσπαθεί να βρει κάποιον να τον βοηθήσει. Ετσι πιάνει την Ειρήνη και την παρακαλάει! Της λέει να πει κάτι και η ίδια στην Ασπασία και μητέρα της προκειμένου να την πείσει και να γυρίσει σπίτι τους!

Ολα δείχνουν ότι ο Δημοσθένης έχει συνειδητοποιήσει πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος, αλλά φοβάται ότι πλέον είναι αργά. Μάλιστα ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πιάνουν ξαφνικοί πόνοι την Ξένια και ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!