Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, βρέθηκε στο Ντουμπάι για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Εκεί φυσικά δεν ήταν μόνος αφού φωτογραφήθηκε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον γνωστό υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Χάρη Σιανίδη.

Η παρουσία του εκεί ωστόσο, σχολιάστηκε μάλλον καυστικά από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day και την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή τηλεκριτικός δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος βρέθηκε σε ένα μέρος που στο παρελθόν έχει σχολιάσει όχι και με τα καλύτερα λόγια!

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Το έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό. Έχει φύγει από την Παρασκευή, γραμμένη επίσης η εκπομπή, γραμμένη και σήμερα -έχει κάνει συνέντευξη Οικονομόπουλου, γραμμένη κι αυτή- και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε», είπε γελώντας η Τίνα Μεσσαροπούλου. Και συμπλήρωσε ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες του με το Σιανίδη και την Παναγιώταρου στο Nammos.

«Μα αυτός δεν είναι που λέει ότι “Εγώ δεν πάω εκεί που πάνε όλοι, στα καλέσματα, έχω τραβήξει έναν μοναχικό δρόμο”», απόρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία να ξέρεις» απάντησε η τηλεκριτικός.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το καρφί της Τίνας Μεσσαροπούλου