Ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, κάνει Χριστούγεννα κλεισμένος στο γραφείο του, μόνος και απαρηγόρητος, μετά το χωρισμό του από τη Μιράντα. Αλλιώς περίμενε να περάσει τις γιορτές κι αλλιώς του τα έφερε η τύχη… Την επομένη, τον βλέπουν να βγαίνει απ’ το κατάστημα η Ζηνοβία, ο Βλησσάρης και οι υπόλοιποι από το ζαχαροπλαστείο, και απορούν.

Η Ζηνοβία τον καλεί να καθίσει στην παρέα τους, όμως αυτός αρνείται. Αντίθετα, πηγαίνει στον Φώτη, μήπως μπορέσει να βγάλει μια άκρη για την απόφαση της Μιράντας. Πιστεύει ότι θα τη βρει εκεί, αφού του είχε πει ότι θα επιστρέψει στον πρώην της, όμως ο Φώτης είναι με τη Νικολέτα. Κι έτσι μαθαίνει ότι ο Φώτης Θα δώσει το νεφρό του στη νεαρή και αυτό τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο.

Ο Αποστόλης, κάνοντας επιτέλους αυτοκριτική, συνειδητοποιεί τα λάθη του αλλά και τα πολλά προβλήματα που προκάλεσε στην οικογένειά του και, μετανιωμένος, γράφει ένα γράμμα στον Πάρη, ώστε να του ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του ως πατέρα όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αμαλία ζητά από τον Σίμο να παραδεχτεί να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο και αυτός έπειτα από σκέψη αποφασίζει… να το κάνει, αφήνοντας έκπληκτο τον Ντίνο με αυτή του την κίνηση. Μόνο που δεν είναι έτοιμος να του κάνει μια ελκυστική προσφορά και του ζητά λίγο χρόνο, ώστε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται.

Ο Στέφανος, απ’ την άλλη, πλησιάζει τον Ρένο, για να τα βρουν, αλλά και για να μάθει από πού γνωρίζει τη Νέλλυ. Αργότερα, θα μεταφέρει στην ‘Ολγα και στη Γεωργία όσα του είπε ο Ρένος – δηλαδή ότι γνωρίζονται από ένα θίασο και ότι ο Σίμος δεν την ξέρει την κοπέλα όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής. Για τον Πάρη το ποτήρι ξεχείλισε και λέει ευθέως στον Σίμο ότι είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει. Ο Μάρκος και η Δωροθέα φλερτάρουν και αναθερμαίνεται η σχέση τους.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη