Στη σειρά Η Γη της Ελιάς οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων θα βαφτούν με αίμα. Ο Δημοσθένης, που το μόνο που θέλει είναι παραπάνω λεφτά, μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά προσπαθεί να προειδοποιήσει τον στενό συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο,ότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο.

Επειδή όμως αυτές οι δουλειές κρύβουν μεγάλους κινδύνους,  κάποια στιγμή, δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του. Όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Αυτό θα είναι και η αιτία που η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται. Και όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες ιστορίες, θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Κάποιοι από τους συνεργάτες του Δημοσθένη πέφτουν νεκροί από τα πρωτοπαλίκαρα του Κεφάλα σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Δημοσθένης δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα. Φυσικά, όλο αυτό που συμβαίνει δεν αρέσει καθόλου στον Κωνσταντίνο, ο οποίος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα είτε εναντίον του είτε κάποιων αγαπημένων του προσώπων.

Ταυτόχρονα, η Ασπασία περιμένει από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να βεβαιωθεί αν η Ειρήνη είναι κόρη του Δημοσθένη ή του Πέτρου Στεφανέα. Σύντομα, λοιπόν, η Ασπασία λαμβάνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα και συναντιέται με τη Χάιδω για να τον ανοίξουν μαζί. Τότε, βεβαιώνονται πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια και η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως ο Δημοσθένης ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Masterchef 2023: Επιστρέφει ανανεωμένο και απαιτητικό!

ΣτΟργή: Η Αλίκη σκότωσε την παρανοϊκή μητέρα της;

Αυτό είναι το πρόβλημα με το νέο παίκτη του Ολυμπιακού

Δείτε επίσης