Μία τηλεοπτική σειρά που «τρεντάρει» αυτόν τον καιρό, είναι το Wednesday στο Netflix.

Το μικρό κοριτσάκι από την Οικογένεια Άνταμς, έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό χορό στο τέταρτο επεισόδιο. Πρόκειται για έναν goth χορό που φέρει κι αυτός την υπογραφή του Tim Burton!

Το τραγούδι όμως που χορεύει είναι το Goo goo Muck των The Cramps. Το συγκεκριμένο κομμάτι βρίσκεται στο δεύτερο album των The Cramps, το Psychedelic Jungle.

Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι πως το ακριβώς ίδιο τραγούδι υπάρχει σε μία ανάλογη σκηνή του 1962 από την Οικογένεια Άνταμς. Την ασπρόμαυρη Οικογένεια Άνταμς, την Goth Οικογένεια Άνταμς με τα τέρατα και τις παράξενες καταστάσεις!

Το original λοιπόν τραγούδι που διασκεύασαν οι Cramps ανήκει στους Roonie Cook and the Gaylands!

Και φυσικά, η Jenna Ortega ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ στο ρόλο της Wednesday!

Σύμφωνα με το Billboard, η διασκευή του 1981 του συγκροτήματος στο single των Ronnie Cook & The Gaylads το 1962 σημείωσε έως και 134.000 προβολές! Δηλαδή μόλις ελάχιστες μέρες από την προβολή του στη σειρά, αυτό το νούμερο αυξήθηκε κατά 5000%, και όλο αυτό μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Χτυπώντας κυριολεκτικά το δικό της τύμπανο με χαρακτηριστικά ιδιόρρυθμες χορογραφίες, η Ortega κρατά το θανατηφόρο βλέμμα της Οικογένειας Άνταμς, ενώ κυριαρχεί στην πίστα και εντυπωσιάζει το ραντεβού της που δεν είναι άλλος από τον… Tyler (Hunter Doohan).

 

@mr.music.gr Αγαπημένο τραγουδι σειράς; #mrmusicgr #netflix #wednesday #thecramps #jennaortega #fy #fyp @netflix ♬ original sound – Mr.Music.gr

Το παλιό κομμάτι

Και φυσικά το νέο!

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

H πασίγνωστη κουκλάρα που είναι το νέο αμόρε του Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Γεροντιδάκης: Βάζει φρένο στις φήμες για γάμο