Δύο άντρες με όπλα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Την ίδια ώρα η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Λίγο αργότερα ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη, ενώ η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί.

Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες. Μετά τις πρώτες συγκρούσεις και καθώς η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα.

Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που έστειλε κρυφά η Ασπασία κι αυτά πέφτουν σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια της Χάιδως και της Ασπασίας. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Αρα, αφού δεν είναι του Δημοσθένη, είναι του Πέτρου. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Οι δύο γυναίκες, θα αποφασίσουν να μη μιλήσουν και να το κρατήσουν μυστικό. Η δε Ασπασία τρέμει μη μαθευτεί κάτι και φτάσει στα αυτιά του Δημοσθένη γιατί, όπως λέει, θα φτάσει το τέλος της. Ωστόσο η Χάιδω αποκαλύπτει τα πάντα στον Λυκούργο και ζητάει τη συμβουλή του για το πώς πρέπει να χειριστεί το θέμα, κυρίως για ό,τι έχει γίνει με τον Φίλιππο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

ΣΚΑΙ: Τέλος πασίγνωστη δημοσιογράφος απο την πρωινή εκπομπή