Ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μετά την ανακάλυψη της διαθήκης του Ισίδωρου, αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει ένα εκατομμύριο ευρώ μετά θάνατον. Παράλληλα οργανώνει τη μεταφορά μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Η επιχείρηση γίνεται μέσα από σκάφη ανοιχτά στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης έχει πάρει το σκάφος του και έχει βγει βόλτα στη θάλασσα, όπου κάτι περίεργο παρατηρεί. Δύο σκάφη έρχονται κοντά και την ώρα της διακίνησης ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας κατά τύχη της συναλλαγής.

Αμέσως καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, καθώς ο ίδιος υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών και ξέρει πολύ καλά τις μεθόδους των εμπόρων. Αμέσως πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο τι έχει συμβεί. Του εξηγεί πως αναγνώρισε έναν από αυτούς και ότι μπορεί να βοηθήσει για να τους βρουν!

Ωστόσο, ο Δημοσθένης που περιμένει να μάθει πώς πήγε η επιχείρηση, ενημερώνεται από τους συνεργάτες του ότι είχαν μια ανεπιθύμητη συνάντηση στα ανοιχτά. Μάλιστα του λένε ότι ο Ορέστης ήταν πολύ κοντά του και σίγουρα έχει αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει προκειμένου να μην μπλέξει. Ετσι, έστω κι αν αυτός είναι ο Ορέστης, δεν διστάζει να τους δώσει την εντολή. Για την ακρίβεια τους λέει να του δώσουν ένα μάθημα αλλά χωρίς να τον σκοτώσουν. Όπως λέει, θέλει απλά να πάρει το μήνυμα.

Έτσι αποφασίζει να βάλει φωτιά και να κάψει το σκάφος του Ορέστη. Οι άνθρωποί του εκτελούν άμεσα τη διαταγή και το σκάφος του Ορέστη γίνεται στάχτη!

Θα τον σταματήσει όμως αυτό ή αντίθετα θα τον κάνει να πεισμώσει ακόμα περισσότερο και να αρχίσει μία πιο βαθιά έρευνα που θα βάλει τον Δημοσθένη σε μεγάλους μπελάδες;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα