Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική στη σειρά Σασμός ότι πρέπει να να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ από την άλλη, προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μια υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος.

Εντωμεταξύ, ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του. Η επιστροφή της Θοδώρας χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στο Γιώργο από την αρχή.

Η Μαρίνα συναντά τον Αντρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Αντώνης καταθέτει την παραίτησή του στον Ταξίαρχο. Την ίδια ώρα, ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Αντρέα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πρόωρο «τέλος» στη σειρά του ALPHA-Μόλις τρία τα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

Viva Las Vegas! Το μεγαλύτερο Show στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Έρωτας Φυγάς: Δυστυχώς για την Μαργέτα-Δυσάρεστη έκπληξη αλλάζει τα σχέδιά της!