Με την εμφάνιση της Αριάδνης θα πίστευε κανείς ότι έχουν πια βγει όλα στο φως στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο Ισίδωρος έχει αποδεχτεί την εξώγαμη κόρη της Ιουλίας και το εγγόνι του, έχει επίσης κλείσει και η υπόθεση με τη διαθήκη του Ιπποκράτη, οπότε τι μένει;

Κι όμως, υπάρχει ένα μυστικό που κανείς δεν ξέρει και που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Ολα αρχίζουν όταν ο Δημοσθένης αποφασίζει να βγάλει «γερή μπάζα», όπως λέει, από τους Βρεττάκους και συγκεκριμένα από τον Ισίδωρο. Ετσι οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου και φυσικά διαλέγει τη μέρα που δεν θα είναι κανει.

Μόλις μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να παραθέσει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία, δίνει την εντολή να έχουν το νου τους στο χρηματοκιβώτιο!

Την κατάλληλη στιγμή οι άντρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι του Ισίδωρου και του κλέβουν το χρηματοκιβώτιο. Οταν επιστρέφουν μετά το γλέντι στο σπίτι αντιλαμβάνονται ότι έχει γίνει κλοπή. Όπως είναι φυσικό, η ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων προκαλεί αναστάτωση στην Αρεόπολη και ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης δεν βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τα λεφτά που περιμένε ότι θα έχει. Ο ίδιος μονολογεί απογοητευμένος ότι τα λεφτά είναι πολύ λίγα. Μέχρι που το μάτι του πέφτει πάνω σε έναν φάκελο που περιέχει τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου. Ο Δημοσθένης τη διαβάζει με προσοχή και ένα από τα αποσπάσματά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά! Ο Ισίδωρος μεταξύ άλλων αναφέρει στην ιδιόχειρη διαθήκη του το όνομα μιας γυναίκας-μυστήριο, στην οποία μετά τον θάνατό του το αφήνει αυτό το υπέρογκο ποσό. Ποια είναι όμως αυτή η γυναίκα; Τι τον συνδέει μαζί της και γιατί της αφήνει αυτή την τεράστια κληρονομιά που κανείς δεν γνωρίζει; Η ιστορία αυτή θα αρχίσει να ξετυλίγεται και να βγαίνουν πολλά μυστικά στην επιφάνεια όταν ο Δημοσθένης θα αρχίσει να την ψάχνει. Οι Βρεττάκοι θα συγκλονιστούν από μια ακόμα αποκάλυψη, μεγαλύτερη από αυτή της Ιουλίας.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας παίρνει το νόμο στα χέρια του-Τι έκανε τελικά η Ουρανία;

MotoGP Μαλαισία: Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ράδιο Αρβύλα: «Τέλος» το Βινύλιο για τον Νοέμβριο