Στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς δρομολογούνται εξελίξεις που θα είναι συναρπαστικές αφού η Αθηνά θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του σκληρού Δημοσθένη.

Και μπορεί ο άντρας του υπόκοσμου να μην υπολογίζει καμία ανθρώπινη ύπαρξη όπως και αυτή του Δημήτρη τον οποίο ο ίδιος σκότωσε, όμως έχει αισθήματα για την Αθηνά και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την βγάλει από τη φυλακή. Η Αθηνά κατηγορήθηκε για τη δολοφονία και ο Δημοσθένης ένιωσε τύψεις! Έτσι, έβαλε τα μεγάλα του μέσα, με σκοπό να κάνει την Αθηνά να πέσει στα μαλακά.

Επιπλέον και αφού ο ίδιος ελέγχει τις καταστάσεις ακόμα και μέσα στις φυλακές καταφέρνει να τη βγάλει από δύσκολη θέση αφού οι άνθρωποί του μπορούν και στέκονται στο πλευρό της και αποφεύγει τις δύσκολες καταστάσεις.

Ο Κουράκος βλέπει ότι έχει κάνει λάθος που επέμενε για την ενοχή της Αθηνάς. Όμως ξέρει με τον τρόπο του πως να καθοδηγήσει την υπεράσπιση και να βρεθούν τα στοιχεία που χρειάζονται για να βγει εκτός. Η Αθηνά θα βγει με την βοήθεια της Μαργαρίτας κατά κύριο λόγο και του Λυκούργου, αλλά και με κάποια στοιχεία που θα βρουν.

Ο Δημοσθένης θέλει πάντα να κερδίζει αυτό που θέλει. Η Αθηνά πάλι είναι επιρρεπής στους άντρες με ανήθικα στοιχεία.

Τι πρόκειται να γίνει; Ποιο θα είναι το μέλλον τόσο του Δημοσθένη όσο και της Αθηνάς;

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Όλοι κατηγορούν τον Τίμο-Ο Λάμπης φεύγει από τη Δρακόνησο

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για καταιγίδες – Που θα σημειωθούν

Survivor: Αυτό έταξε ο Ατζούν στο Ντάνο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι