Το ηθικό της Αθηνάς στη σειρά Η Γη της Ελιάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Ο Άρης και ο Χρήστος στο μεταξύ, αν και έχουν αγεφύρωτες πολιτικές διαφορές, φαίνονται ότι αναπτύσσουν μία φιλία που πρόκειται να αντέξει στον χρόνο!

Οι αμφιβολίες του Κουράκου από την άλλη στη σειρά του MEGA για το κατά πόσο ένοχη είναι η Αθηνά, ολοένα και αυξάνονται! Η Ασπασία εντωμεταξύ βγαίνει εκτός εαυτού και προειδοποιεί σε ιδιαίτερα έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Κωνσταντίνο και ας το ζητά εκείνος.

Ο σπουδαίος «ηθοποιός» ο Θανάσης δηλαδή, βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο και καλά έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα όταν επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Εντωμεταξύ ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Στη φυλακή από την άλλη η Αθηνά βιώνει ένα δράμα αφού σε μία στιγμή έντασης μία κρατούμενη την μαχαιρώνει!

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα περνούν δύσκολες στιγμές όταν πληροφορούνται τον τραυματισμό της Αθηνάς  όμως μαζί αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου