Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Star «Τρία Μίλια» όλοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν τους. Οι αποκαλύψεις που έρχονται σοκάρουν ενώ οι έρωτες που γεννιούνται δύσκολα θα τελειώσουν!

Στο επόμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς ο Τίμος ισχυρίζεται στην αστυνομία πως είναι αθώος και πως κάποιος τον έχει παγιδεύσει. Η Κλειώ, υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα της και όταν ο Πέτρος προσπαθεί να την πλησιάσει, τον διώχνει διότι πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για τη σύλληψή του. Ο Νικόλας τού λέει να της δώσει λίγο χρόνο.

Η Διονυσία στο μεταξύ πληροφορείται πως η Μαρούλα έχει εγκαταλείψει το νησί, χωρίς να της πει τίποτα. Ο Λάμπης παίρνει μετάθεση και πρέπει να φύγει άμεσα από τη Δρακόνησο. Στο αστυνομικό τμήμα, όλοι δίνουν καταθέσεις, σχετικά με τον Τίμο.

Το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και ικανός για όλα. Λίγο πριν τον μεταφέρουν στην Αθήνα, η Δέσποινα τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της λέει ότι την αγαπάει, αλλά δεν ξέρει να της πει ποιος τον παγίδευσε. Η Λίζα λέει στο συνεργό της ότι θέλει να σταματήσει να υποδύεται την ερωτευμένη με τον Ευθύμη. Όμως εκείνος φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη και της λέει  ότι πρέπει να κάνει κι άλλη υπομονή!

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Το μυστικό του MEGA για να σαρώσει με Maestro και Μαύρο Ρόδο

Ελέγχουν ΜΚΟ που πλημμύρισαν με πρόσφυγες την Ελλάδα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

ΣΚΑΪ: Τι συμβαίνει με τους Αταίριαστους;