Η Γη της Ελιάς έρχεται με δεύτερο κύκλο από νωρίς τον Σεπτέμβριο στο MEGA και μαζί του φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις! Τα γεγονότα αναμένεται να είναι συγκλονιστικά και οι πρωταγωνιστές κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα με τα όσα έχει σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου.

Κανείς δεν πρόκειται να βρει την ησυχία του και ειδικά ο Στάθης που θα ανοίξει το σπίτι του σε ένα μάλλον… κολοβό φίδι που θέλει να του ανάψει φωτιές! Ο λόγος για την γνωστή από την προηγούμενη σεζόν, χαρτορίχτρα, κατά κόσμο, Ντόρις Κυριακίδου ή κατά τη σειρά «Χρυσούλα».

Ο Στάθης λοιπόν, έχοντας την ανάγκη από μία γυναίκα να του φροντίζει το σπίτι, ζητά από την Χρυσούλα μία χείρα βοηθείας, με το αζημίωτο εννοείται, προκειμένου να κρατά το σπίτι σε μία τάξη!

Όπως είναι αναμενόμενο, η πονηρή Χρυσούλα δέχεται κατευθείαν αποσκοπώντας όχι μόνο σε χρήμα αλλά και στο να μάθει ότι μπορεί από την οικογένεια του Στάθη Καπερνάρου! Όχι όμως για προσωπικό της όφελος όσο για την Αρετή η οποία την πλησιάζει και της ζητά να μαθαίνει και να της λέει ότι μπορεί πάντα με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο!

Η χαρτορίχτρα της Αερόπολης, είχε επαφή σε προηγούμενα επεισόδια με την Αρετή που την είχε πληροφορήσει  για δυο γυναίκες, οι οποίες θα έρχονταν διαδοχικά στη ζωή του Στάθη. Η Αρετή, τότε  ξεκίνησε τις κατάρες και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, αφού ήταν τυφλωμένη από τη ζήλεια!

Ωστόσο δεν της έχει περάσει ακόμα και έτσι η Αρετή θα την βοηθήσει να έχει πληροφορίες εκ των έσω μέχρι να την πάρει χαμπάρι ο Στάθης και να γίνει… χαμός!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από προηγούμενο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Η Ιουλία με τον Γιώργη διανύουν έναν ευτυχισμένο γάμο στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Φαίνονται ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να μείνουν οι δύο τους και να χαρούν τη ζωή. Ωστόσο μήπως όλα αυτά είναι επίπλαστα; Μήπως πίσω από την ευτυχία υπάρχουν προβλήματα;

Η Ιουλία, όπωs έχουμε δει, έχει αποδεχτεί ότι δεν θα κάνει παιδί ή τουλάχιστον, έτσι δείχνει στη δραματική σειρά του MEGA. Από την άλλη, ο Γιώργηs συμφωνεί μαζί τηs ότι μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μόνοι τουs, χωρίs παιδιά.

Δεν ξέρουμε αν πραγματικά το πιστεύει και αν αυτό είναι πληγή στη σχέση τουs που την κρύβει καλά. Επί-σηs, ο Γιώργηs έχει ακόμα ένα πρόβλημα που συνεχώs το παλεύει, αλλά διαρκώs το βρίσκει μπροστά του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Στάθη. Ο Στάθηs γι αυτόν είναι κόκκινο πανί, είναι η εμμονή του και παρ’ όλεs τιs διαβεβαιώσειs τηs Ιουλίαs, ο Γιώργηs μέσα του καίγεται όταν η γυναίκα του ανταλλάξει έστω και ένα βλέμμα με τον πρώην τηs. Στον β ‘ κύκλο τηs σειράs Θα αρχίσουμε να βλέπουμε δειλά-δειλά να βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Η αρχή γίνεται με τη σύλληψη τηs Αθηνάs και με τον τρόπο που ο Γιώργηs το διαχειρίστηκε. Η Ιουλία θεωρεί ότι έπρεπε να είναι πιο διακριτικόs και ότι εξέθεσε την οικογένειά τηs σε μεγάλο βαθμό.

Θεωρεί ότι έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο και ότι έπληξε το κύροs των Βρεττάκων σε όλη τη Μάνη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό αρχίζουν τα πρώτα καβγαδάκια. Φαίνεται ότι και οι δυο τουs έχουν δικά τουs απωθημένα και κυρίωs η Ιουλία, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στον Γιώργη που δεν τηs αρέσουν και αρκετέs ιδέεs που έχει ο άντραs τηs με τις οποίες είναι αντίθετη. Φυσικά, πάντα υπάρχει και το θέμα του παιδιού, που όπωs όλα δείχνουν είναι μια απόφαση συμβιβασμού από την πλευρά του Γιώργη.

Σιγά σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Η Ιουλία θα αισθάνεται μόνη και θα αρχίσει ξανά να θυμάται τη σχέση τηs με τον Στάθη, αναπολώνταs τιs όμορφεs στιγμέs που έζησε μαζί του.

Ο Γιώργηs γίνεται σκληρόs και αφοσιώνεται όλο και πιο πολυ στη δουλειά του. Μοιραία κάποια στιγμή αυτόs ο γάμοs Θα φτάσει σε τέλμα. Το  γυαλί στη σχέση τουs έχει ραγίσει και από την  πλευρά τηs Ιουλίαs τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση για να… ξανακολλήσει.

Βέβαια, μην περιμένετε ο χωρισμόs τηs Ιουλίαs και του Γιώργη να γίνει αμέσωs με το που θα τα αρχίσουν τα νέα επεισόδια, τον Σεπτέμβριο. Για να φτάσουν μέχρι τον χωρισμό Θα γίνουν πολλά πράγματα, τόσο ανάμεσά τουs όσο και στον περίγυρό τουs. Μαζί θα είναι στα 70 περίπου νέα επεισόδια, ενώ ο Χωρισμός τουs αναμένεται, πωs όλα δείχνουν είναι σύμφωνα με πληροφορίεs, να συμβεί γύρω στα Χριστούγεννα!