Το MEGA με την Γη της Ελιάς εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη δημιουργική ομάδα τους, παρουσιάζοντας την καθημερινή δραματική σειρά, η οποία σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έναντι του ανταγωνισμού. ‘Ετσι, πήραν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που προβλέπεται να είναι ακόμη πιο δυνατός, επιφυλάσσοντας περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητα των ηρώων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ένα από τα ζευγάρια που πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα στα νέα επεισόδια είναι η Ιουλία Βρεττάκου και ο Γιώργης Κουράκος. Εκείνοι, αν και πέρασαν από διάφορα στάδια -μεμονωμένα και μη- μέχρι να καταλήξουν μαζί, το τελευταίο διάστημα βλέπουν ότι η αγάπη και η φροντίδα που τους κυρίευε εχει αρχίσει να χάνεται σιγά-σιγά και τη Θέση τους να καταλαμβάνουν τα προβλήματα και οι γκρίνιες. Αυτά έχουν να κάνουν με τη σκιά του Στάθη που τους κυνηγάει και το γεγονός πως ο Γιώργης δεν μπορεί να ξεπεράσει τη ζήλια και την ανασφάλεια που έχει για τον πρώην αγαπημένο της συζύγου του.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στη φθορά που έχει προκληθεί στη σχέση τους παίζει και το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Ο Γιώργης, αρκετό καιρό μετά την ανακοίνωση της Ιουλίας ότι Θέλει να σταματήσουν τις όποιες προσπάθειες για παιδί, προτείνει να προχωρήσουν σε εξωσωματική. Εκείνη, όμως, δεν θέλει ούτε να το ακούει. “Ολα αυτά κάνουν την Ιουλία να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της στο πλευρό του αστυνόμου Κουράκου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η γυναίκα ζητάει λίγο χρόνο να μείνει μόνη της και να σκεφτεί αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη ή όχι. Λίγο καιρό μετά, η Ιουλία καλεί τον Γιώργη και του ανακοινώνει ότι Θέλει να χωρίσουν ήρεμα και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. 0 Γιώργης, αν και υποψιάζεται ότι η Ιουλία Θέλει να τρέξει ξανά στην αγκαλιά του Στάθη, προσπαθεί να το αποβάλει από το μυαλό του και αποδέχεται την απόφασή της. Μένει να δούμε τι Θα συμβεί στη ζωή του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού από εδώ και πέρα… ;

Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό trailer