Η εγκυμοσύνη-έκπληξη της Ιουλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, δεν είναι η μόνη στη Μάνη, καθώς η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, όμως, όπως λέει στον Πότη, δεν έχει κανέναν σκοπό να κρατήσει το μωρό. Εκείνος στενοχωριέται πολύ, γιατί θέλει όσο τίποτα να γίνει πατέρας.

Η Αναστασία και ο Αποστόλης αναλαμβάνουν να την πείσουν, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να τη θυμώσουν ακόμη περισσότερο. Κι ο Μάνος, όμως, θέλει να αποκτήσει ένα παιδί με τη Μαρίνα και της ζητά να προσπαθήσουν ξανά…

Στο μεταξύ, η κόντρα μεταξύ Αθηνάς και Αμαλίας καλά κρατεί, με τη δεύτερη να ρίχνει λάδι στη φωτιά όταν κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα! Ζητά από τους εργάτες να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς και αρχίζει τη δουλειά, γεγονός που ενοχλεί πολύ την Αθηνά. Μεταφέρει τα παράπονά της στον Μάνο ζητώντας του να μιλήσει στον Ισίδωρο, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να στηρίζει τη γυναίκα του και τις πρωτοβουλίες που παίρνει. Σύντομα, όμως, κοντράρεται και η Μαρίνα μαζί της, όταν τη βλέπει να κάνει ένα σωρό χατίρια στη μικρή Αγγελική, και γίνεται έξαλλη.

Όσο για τον Κουράκο, είναι αποφασισμένος να χτίσει μια σχέση με τη Δήμητρα και πηγαίνει να μιλήσει στον Ορέστη για τα αισθήματά του. Όταν, όμως, τον ακούει να λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, νιώθει πολύ άσχημα και κάνει πίσω. Την ίδια στιγμή, η Ασπασία προσκολλάται όλο και πιο πολύ πάνω του και του υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να τον δει στο πλευρό της Δήμητρας και μόνο.

 

Η Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ από το MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος για να πάει σε παιχνίδι;

F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

Έρωτας Φυγάς: Βάζει τέλος στα σενάρια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»