Πριν καλά-καλά αποφασιστεί επίσημα η επαναφορά του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» στο Mega, ανακύπτει σοβαρό ρήγμα που ενδέχεται να τινάξει στον αέρα όλο το εγχείρημα.

Σύμφωνα με τη RealNews, οι συζητήσεις του καναλιού πραγματοποιήθηκαν αρχικά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ η συμμετοχή του έτερου σεναριογράφου Δημήτρη Αποστολάκη τελεί υπό ερωτηματικό.

Θα δώσουν το «παρών» και οι δύο σεναριογράφοι; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Αποστόλου ξεκαθάριε ότι δεν μπορεί να εμπλακεί ενεργά στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» τους επόμενους μήνες, καθώς είναι βασικός σεναριογράφος της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς.

Το ενδεχόμενο, μάλιστα, ο Έρωτας φυγάς να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, όπως συζητείται ήδη, δεν αφήνει κενό και τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια στον Δημήτρη Αποστόλου για να εμπλακεί στη συγγραφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Η αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, του ενός εκ των δύο σεναριογράφων αλλάζει άρδην τα δεδομένα και θέτει πλέον υπό σοβαρή αμφισβήτηση το αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ριμέικ της θρυλικής και ανολοκλήρωτης σειράς των Ρήγα – Αποστόλου.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Παπουτσάκη – Θανάσης Αλευράς: «Τέλος» από ηθοποιοί – Γίνονται παρουσιαστές

Eurovision 2024: Τέλος το Ισραήλ για την σφαγή αμάχων στη Παλαιστίνη;

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μιλτιάδη