Η Μυρτάλη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει να φέρεται σκληρά και απαξιωτικά στους εργάτες τού ελαιοτριβείου. Έχει μια αυταρχική και προκλητική στάση, η οποία δεν αρέσει πρώτα απ όλα στους εργαζόμενους, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν παράπονα στους Βρεττάκους. Ωστόσο και από την πλευρά των Βρεττάκων γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή η συμπεριφορά της οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Ο Μάνος της εξηγεί ότι είναι άνθρωποι και όχι σκουπίδια για να τους συμπεριφέρεται έτσι ενώ της ζητούν να ελέγχει τη συμπριφορά της γιατί στο τέλος θα μείνουν χωρίς υπαλλήλους!

Όμως και η Μαρίνα προσπαθεί να την συνετίσει προκειμένου να αλλάξει τη συμπεριφορά και να ρίξει τους τόνους της αφού μόνο κακό κάνει στη δουλειά της! Αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω. Τους λέει ότι πρέπει να καταλάβουν ποιο είναι το αφεντικό και κανείς δεν μπορεί πλέον να κάνει ότι θέλει!

Στο μεταξύ τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη στη δραματική σειρά του MEGA, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους λέγοντας στη Μυρτάλη ότι θα πρέπει να συνεχίσει μόνη της αφού δεν αντέχει άλλο την κακή της συμπεριφορά. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φιλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Λίγο αργότερα, παίρνοντας στην κυριολεξία φόρα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ζητά από τον Μάνο να γίνει γενική συνέλευση και να βρεθούν όλοι μαζί με την  Ιουλία και τον Ισίδωρο.

Έτσι κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», υποστηρίζει και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές. Ο Μάνος της επιτίθεται ενώ όπως είναι φυσικό ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα με τη συμπεριφορά της. Μάλιστα, αποφασίζει με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας να την εκβιάσει με κάποιο τρόπο προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming