Ο Μάνος και η Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί ξανά, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει σε ρήξη.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, οι δυο τους βρίσκουν πάντα τον τρόπο να αναστρέψουν το κλίμα που επικρατεί και να συνεχίσουν μαζί, αγαπημένοι και μονιασμένοι. Πόσο μάλλον τώρα, που η Μαρίνα έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση τόσο του Ισίδωρου όσο και της Χάιδως. Όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς, ο Μάνος και η Μαρίνα παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη Μάνη και ειδικά στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά αποφασίζουν να μην κάνουν άλλο πίσω και να δρομολογήσουν κανονικά τις προετοιμασίες για τον επικείμενο Θρησκευτικό γάμο τους.

Ταυτόχρονα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος δεν σταματούν να σκέφτονται και να αναζητούν λύσεις στη δραματική σειρά του MEGA σχετικά με το μέλλον της μικρής Αγγελικής που βρίσκεται σε ίδρυμα μιας και ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους, πριν την υιοθετήσει κάποια άλλη οικογένεια, λιγοστεύει επικίνδυνα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σώζει την Αγγελική!

Ο Μάνος έχει μία ιδέα στο μυαλό του και αποφασίζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τη μοιραστεί, αρχικά, με τη μέλλουσα σύζυγό του. Ζητάει, λοιπόν, από τη Μαρίνα να συζητήσουν για ένα Θέμα και την προτρέπει να μη βιαστεί να απαντήσει. Εκείνη ανησυχεί από το ύφος του αγαπημένου της και περιμένει να τον ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή. Τότε ο Μάνος της προτείνει μετά τον γάμο τους να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, ώστε να μην καταλήξει ε κάποια άλλη ανάδοχη οικογένεια, που ενδεχομένως να μην την προσέχουν όσο οι ίδιοι. Άλλωστε, το μικρό κορίτσι έχει δείξει τη συμπάθειά του και στους δύο, ενώ σίγουρα μία τέτοια εξέλιξη θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τους πάντες, διότι η Αγγελική Θα κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται και έχει ανάμεικτα συναισθήματα — χαράς, αγωνίας και φόβου. Όχι μόνο για το πώς Θα ανταπεξέλθει στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο της μητέρας αλλά και για το πώς θα το πάρει η Αντιγόνη. Ο Μάνος τής ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι πίσω από την πλάτη της ετεροθαλούς αδελφής του και φίλης της, καθώς επίσης και ότι θα έχει την Ντάρνα να τη βοηθάει σε όλα. Στην παρούσα φάση, όμως, αυτό που προέχει είναι να σκεφτούν το μέλλον του μικρού κοριτσιού, που κρέμεται από μία κλωστή. Λίγο καιρό μετά, η Μαρίνα ανταποκρίνεται Θετικά στην πρόταση του Μάνου και, χωρίς να χάσoυν χρόνο, κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες και παντρεύονται έχοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Στη συνέχεια, ανακοινώνουν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου την απόφασή τους να υιοθετήσουν τη μικρή, με όλους να χαίρονται και να συγκινούνται από αυτή την εξέλιξη. Μένει να δούμε αν Θα γίνει κάποια ανατροπή από το ίδρυμα που φιλοξενεί την Αγγελική ή ακόμα και από την Αντιγόνη.

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς