Ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς έχει δύο παιδιά με την Ασπασία  που μένουν στον Πειραιά, τον Κίμωνα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι με πολλά θέματα στα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς και δεν θα αργήσει να δημιουργήσει προβλήματα με την άφιξή της στη Μάνη…
Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη), η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, είναι περίπου 17χρονών, είναι ατίθαση, δεν πάει στο σχολείο, μένει στην ίδια τάξη και γενικά οι γονείς της ντρέπονται για τη συμπεριφορά της. Ετσι κρύβουν από όλους ότι η Ειρήνη δεν τα πάει καλά με το σχολείο και μάλιστα σε συγγενείς και φίλους λένε ένα μεγάλο ψέμα, ότι το κορίτσι είναι στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Εχει επίσης ένα μεγάλο «κουσούρι», είναι κλεπτομανής. Tnς αρέσει να κλέβει μικροπράγματα και γενικά έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η Ειρήνη δεν προλαβαίνει να φτάσει στην Αρεόπολη και αμέσως αρπάζεται με τη μάνα της.

Μάνα και κόρη κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για τη σχέση τους. Η Ειρήνη την κατηγορεί ότι ποτέ της δεν την ήθελε και ότι έχει αδυναμία στον αδερφό της.

Λίγο αργότερα η Ειρήνη συναντάει για πρώτη φορά τον Φίλιππο και η αντίδρασή της είναι τέτοια που κανείς δεν περιμένει. Τον κοιτάζει και του συμπεριφέρεται σαν να θέλει να τον κατακτήσει. Του δείχνει ξεκάθαρα ότι τον προσεγγίζει ερωτικά.

Ο Φίλιππος τα χάνει με τη συμπεριφορά της και κυρίως έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην τη φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της. Φυσικά ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Την ίδια ώρα αποφασίζει να μιλήσει έστω στη μητέρα του. Ετσι εκμυστηρεύεται στη Χάιδω όσα έχουν συμβεί.

Η Χάιδω μόλις το ακούει, θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ωστόσο τον καθησυχάζει λέγοντάς του ότι θα… τακτοποιήσει εκείνη το θέμα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ από τη σειρά του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Σύννεφα στο γάμο Μαθιού-Βασιλικής-Αυτή τους απειλεί!