Είδαμε στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς την Αθηνά να αποφυλακίζεται και όλοι να χαίρονται πολύ για την δικαίωσή της. Άλλωστε όλοι γνώριζαν ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε τον Δημήτρη.

Ωστόσο αυτό που μας έκανε να νιώθουμε συμπόνια για εκείνη ήταν το γεγονός ότι βασανίστηκε πολύ όσο ήταν κρατούμενη στις φυλακές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή Βαγγελιώ!

Δυστυχώς όμως δε θα γλιτώσει γρήγορα από την σκληρή κρατούμενη η οποία όταν μαθαίνει ότι η Αθηνά κυκλοφορεί και πάλι στην Αρεόπολη ελεύθερη θυμώνει και ξεκινά να καταστρώνει νέα σχέδια για την εξόντωσή της.

Όπως φαίνεται ο εφιάλτης ξαναγυρνά για την Αθηνά αφού καλείται να αντιμετωπίσει όλους όσους την αμφισβητούν και δεν τους… έρχεται το γεγονός ότι ήταν στη φυλακή.

Στο μεταξύ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του.

Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η δική μας οικογένεια: Ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής μπαίνει στη σειρά- Νέο τέχνασμα του Ανδρέα Γεωργίου