Μετά από 20 χρόνια κατάφεραν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι ο Μαθιός και η Βασιλική στη σειρά Σασμός και μάλιστα έφτασαν και μέχρι την εκκλησία της Ανω Ποριάς για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Φαίνεται όμως πως η επιμονή του Μαθιού να επισπεύσει τον γάμο, γιατί δεν ήξερε «τι τους περιμένει στο εξής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τη μέρα του γάμου, ήταν δίκαιη. Η Νάντια, το κορίτσι που έφτασε στην Ανω Ποριά για να μάθει το όνομα του πραγματικού της πατέρα, σύντομα θα βρεθεί στο κατώφλι του ερωτευμένου ζευγαριού αφού οι πληροφορίες που της έδωσαν για τον βιολογικό της πατέρα έκαναν λόγο για έναν άντρα με το όνομα Μαθιός! Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια κατά τη διάρκεια της αναζήτησης σημείωσε το όνομα Μαθιός και όταν ο Νικηφόρος, τής ανέφερε πως ο άντρας, που παντρεύτηκε η μάνα του φέρει το ίδιο όνομα, θεώρησε πως έχει ήδη φτάσει στην άκρη του νήματος.

Έτσι η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί στο σπίτι εκείνου που νομίζει πως θα είναι ο πατέρας της. Ωστόσο θα απογοητευτεί όταν μάθει πως τελικά πατέρας της είναι ο νεκρός Στεφανής Σταματάκης. Ήταν αυτός που έδωσε  λάθος όνομα στη μητέρα της που καταγόταν από τη Ρωσία, για την περίπτωση που εκείνη τον αναζητήσει.

Οι προσεκτικοί τηλεθεατές ίσως θυμούνται στον πρώτο κύκλο τηs σειράς πως ύποπτος, για τη δολοφονία του Στεφανή ήταν ένας άντρας, που είχε σχέσεις με γυναίκες από τη Ρωσία. Ισως μία από εκείνες να ήταν και η μητέρα της Νάντιας.

Έτσι θα τον παρακολουθήσει και έπειτα θα προσπαθήσει να μάθει πληροφορίες  για τον Μαθιό.
Η ενοχλητική της παρουσία θα κινήσει τις υποψίες της Βασιλικής που θα ζητήσει εξηγήσεις από τον άντρα της. Ούτε εκείνος όμως θα είναι σε θέση να της πει τι συμβαίνει και η Νάντια αναζητά στο σπίτι του το παρελθόν της, κάνοντας συνέχεια αδιάκριτες ερωτήσεις.

Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος, που θα έχει αρχίσει να ερωτεύεται την κοπέλα αυτή, θα προσπαθεί να την έχει συνέχεια κοντά του. Καθώς όμως δεν θέλει να στενοχωρήσει τον φίλο του, Μανόλη, που θέλει ένα μέλλον μαζί της, θα προσπαθήσει να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Η δική μας οικογένεια: Ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή!