Η γη της ελιάς: Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του MEGA έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, με τις εξελίξεις που έρχονται ωστόσο να είναι ακόμα πιο συναρπαστικές!

Η ιστορία της Κατερίνας έχει συγκινήσει πολύ την Χάιδω η οποία έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βοηθήσει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές γνωριμίες σε όλη την πόλη για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα. Έτσι όλο και περισσότεροι πέφτουν στην παγίδα και κάνουν γενναίες δωρεές ενώ εκείνη συνεχίζει κρυφά τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις.

Μάλιστα σε μία από τις νυχτερινές εξόδους της γνωρίζει τον Άρη φλερτάρει μαζί του και πολύ γρήγορα οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι.

Για τους Στεφανέους όμως η Κατερίνα είναι μια βασανισμένη κοπέλα που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και η ίδια φροντίζει να συντηρεί το ψέμα της παριστάνοντας το θύμα για να κερδίζει όλα και περισσότερα.

Ο Λυκούργος βλέπει το πόσο προσωπικά το έχει πάρει η Χάιδω τη θεραπεία της και της εφιστά την προσοχή. Κάτι δεν του αρέσει σε αυτή την ιστορία, όμως δεν θέλει να γίνει κακός χωρίς να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα στοιχεία.

Στο μεταξύ η Ασπασία έχει ήδη πει στο Δημοσθένη να δώσει 5000 € για τη θεραπεία της ενώ η Χάιδω ανοίγει ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα και τις πρώτες καταθέσεις σπεύδουν να κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Κι ενώ όλο και περισσότεροι ακολουθούν το παράδειγμα τους, τις υποψίες του Άρη αρχίζει να την συμμερίζεται και η Μαρίνα, που παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα και κανείς δε δείχνει ικανός να την σταματήσει. Η διαταγή για την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου έχει ήδη δοθεί και ένα νέο δράμα θα ξεκινήσει.

Η γη της ελιάς: Ο Θανάσης ξαφρίζει την Αρετή

Η Κατερίνα όμως δεν είναι η μόνη που αναζητά θύματα για να «φάει» λεφτά. Ο Θανάσης έχει ήδη ρίξει τα δίχτυα του σε τρεις γυναίκες και τις πουλάει έρωτα με σκοπό να τις ξαφρίσει.

Μόνο την Αναστασία ποθεί πραγματικά και μάλιστα ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα μαζί της σε ένα χωράφι!

Βασικός του στόχος, βέβαια, παραμένει η Αρετή. Της λέει πως τα χαρτιά για το μπαρ δήθεν είναι έτοιμα και τη βάζει να υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα σε ακατάλληλη σκηνή με τον Άρη – Ο Σωκράτης παίρνει την μικρή Αγγελική

Θα πήγαινε ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό αν δεν τραυματιζόταν ο Βάτσλικ;

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον πατέρα της μικρής Αγγελικής-Την διεκδικεί και την παίρνει μαζί του!