Ο νέος κύκλος της σειράς Η γη της ελιάς έχει φέρει πολλές νέες εξελίξεις με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς για τους πρωταγωνιστές.

Η σειρά του Mega συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχία της και τη φετινή χρονιά με την συγκλονιστική ιστορία της Μάνης να καθηλώνει καθημερινά.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει σε επόμενα επεισόδια βλέπουμε τη Βασιλική στο νοσοκομείο καθώς έχει δηλητηριαστεί από την ίδια της τη μητέρα.

Η Αρετή όμως δεν είναι ο μόνος αδίστακτος χαρακτήρας της σειράς. Η Κατερίνα έρχεται να αναστατώσει άπαντες με τις πράξεις της στην Αρεόπολη.

Την ώρα που η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5 χιλιάρικα για την θεραπεία της Κατερίνας, εκείνη συνεχίζει την άστατη ζωή.

Σε μία από τις βραδινές της εξόδους γνωρίζει μάλιστα τον Άρη. Η Κατερίνα τον φλερτάρει έντονα και οι δυο τους καταλήγουν στο ίδιο κρεβάτι σε μία σκηνή πάθους. Οι πράξεις της Κατερίνας όμως δε θα σταματήσουν εκεί καθώς θα συνεχίσει να παίζει το θύμα στην οικογένειά Στεφανέα.

Η γη της ελιάς: Εμφανίζεται ο πατέρας της μικρής Αγγελικής

Η οικογένεια των Βρεττάκων από την άλλη θα υποστεί ένα νέο σοκ που θα τους ενώσει με κεντρικό πρόσωπο την μικρή Αγγελική.

Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής εμφανίζεται στη Μάνη και τη διεκδικεί. Ο Σωκράτης, ένας επιτυχημένος έμπορος ο οποίος ζει μόνιμα στη Σουηδία βρίσκεται τυχαία στη Μάνη και οι εξελίξεις τρέχουν.

Συναντιέται τυχαία με μία παλιά του σχέση, την Αντιγόνη. Η συνάντηση αυτή θα γίνει η αφορμή να μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του κάτι το οποίο αγνοούσε πλήρως. Μάλιστα δεν ήξερε καν ότι η Αντιγόνη ήταν έγκυος όταν χώρισαν.

Θα διεκδικήσει τη μικρή αφού θα απαιτήσει τεστ dna κάτι το οποίο φέρνει σε απόγνωση τον Μάνο και τη Μαρίνα που έχουν πλέον υιοθετήσει τη μικρή.

Απελπισμένη βρίσκεται και η Αντιγόνη την οποία ο Σωκράτης πιέζει συνεχώς να τον βοηθήσει να πάρει πίσω τη μικρή αφού πρώτα έχει εξαγριωθεί με την παράνομη υιοθεσία της.