Η Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς, από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε συμφωνήσει με τη Φανή να της δώσει τη μικρή Αγγελική. Ο πατέρας τής μικρής δεν έμαθε ποτέ ότι η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος. Δεν ξέρει ότι έχει ένα παιδί, όμως τα πράγματα αλλάζουν όταν εκείνος εμφανίζεται στη Μάνη!

Στο σπίτι των Βρεττάκων, παρότι έχουν συμβεί τόσα δυσάρεστα γεγονότα, η παρουσία και μόνο της μικρής Αγγελικής φτάνει για να τους δίνει χαρά. Η Αγγελική δίνει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αθωότητα και τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα είναι τρισευτυχισμένοι.

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη περνάει ένα δράμα. Βλέπει την κόρη της να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά και τη Μαρίνα μαμά, διακρίνει ότι έχει απίστευτα χαρίσματα και εκεί που δεν την ενδιέφερε καθόλου, αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη. Έτσι, αν και η μικρή δεν τη συμπαθεί, η Αντιγόνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της.

Μάλιστα κάποια στιγμή στη σειρά του MEGA πηγαίνει από το σπίτι τού Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με την Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν. Η ίδια ξεσπά σε κλάματα από την πίκρα της. Ο Ισίδωρος από τη μια την λυπάται αλλά από την άλλη η ζήλια της Αντιγόνης προς τη Μαρίνα και η σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, τον προβληματίζει και τον στενοχωρεί.
Ο ίδιος φοβάται μήπως η Αντιγόνη κάνει κάποια ανοησία και αποκαλύψει στο παιδί ότι είναι η μητέρα του. Ωστόσο αυτό η Αντιγόνη δεν μπορεί να το κάνει. Οσο και να θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, δεν μπορεί και δεν θέλει να προχωρήσει σε δίκες, καθώς η παράνομη υιοθεσία και ότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι έξι άνθρωποι, γιατροί, μαίες και νοσοκόμες, την κρατάει όμηρο στη δυστυχία της.

Τα πράγματα όμως σύντομα πρόκειται να ανατραπούν. Σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνισή του ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Όμως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπέs θα διαδέχονται η μια την άλλη.

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου-Σκορδά και Μουζουράκης θα σώσουν την πρεμιέρα!

Η γυναίκα για την οποία χώρισε τη Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ, είναι ακόμη πιο όμορφη! (pics)