Ο Αλέξης είναι αδίστακτος δολοφονός στη σειρά Η Γη της Ελιάς και δεν έχει συναισθηματικούς ενδοιασμούς και ευαισθησίες αφού θα μπορούσε άνετα να σκοτώσει οποιονδήποτε χωρίς να νιώσει το παραμικρό. Αυτό όμως είναι κάτι που μόλις ανακάλυψε η Μυρτάλη η οποία έχει καταλάβει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από τα χέρια της, δεν μπορεί ούτε να τον κατευθύνει ούτε να τον χειραγωγήσει ούτε, πολύ περισσότερο, να τον σταματήσει. Ηδη έχει αρχίσει να αισθάνεται τη βία πάνω της. Της λέει ότι θα την τσακίσει αφού τον αντικατέστησε!

Μάλιστα λίγο αργότερα ξεσπά τα νεύρα του στη Μυρτάλη! Την απειλεί και η Μυρτάλη φτάνει στα όριά της. Στο μεταξύ η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό κρυφά. Εχει σκοπό να χωρίσει τον Αλέξη, να εξαφανιστεί, γι’ αυτό πούλησε και τις μετοχές της!

Η Μαργαρίτα ανησυχεί και φοβάται για την αντίδραση του Αλέξη!
Την ίδια ώρα, το ανεξέλεγκτο μένος του Αλέξη για τη Θεοδώρα τον φτάνει μέχρι την απαγωγή. Στριμώχνει το κορίτσι με το αυτοκίνητό του, τη βάζει με το ζόρι μέσα
και την απάγει.

Η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να συνεφέρει τον Αλέξη, ενώ για να κερδίσει λίγο χρόνο ρίχνει κρυφά ηρεμιστικά στο τσάι του, αλλά εκείνος το καταλαβαίνει και αντιδρά άσχημα! Της ουρλιάζει και ξεσπάει βίαια χτυπώντας την άσχημα. Μετά από αυτό η Μυρτάλη δεν θέλει να μείνει ούτε στιγμή δίπλα του και καταστρώνει το σχέδιο διαφυγής της. Δυστυχώς όμως, η κοπέλα δεν θα προλάβει. Ο Αλέξης έχει υποψιαστεί τα πάντα και μάλιστα μαθαίνει ότι ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό. Της λέει ότι από δίπλα του θα φύγει μόνο νεκρή!

Ο Αλέξης ξεσπάει άγρια και λέει στη Μυρτάλη ότι όλα τα έκανε γι’ αυτήν, ότι την αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του και εκείνη τον εξαπάτησε κι ετοιμαζόταν να φύγει κυφά σαν την κλέφτρα. να τον εγκαταλείψει.

Η Μυρτάλη καταλαβαίνει το τέλος της. Ο Αλέξης είναι σε παροξυσμό και η κοπέλα προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει ή να τον σκοτώσει. Παίρνει το όπλο, αλλά αυτό εξαγριώνει πιο πολύ τον Αλέξη. Την προλαβαίνει και τη σκοτώνει! Μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει καταρρέει. Πέφτει επάνω της και κλαίει σαν μικρό παιδί. Το βλέμμα του παγώνει και με τον μόνο άνθρωπο που θέλει να μιλήσει είναι η Μαργαρίτα. Της λέει ότι τη σκότωσε και εκείνη καταρρέει αλλά κάνει την τελευταία σωστή κίνηση για τον γιο της. Τον καταδίδει στην αστυνομία. Η αστυνομία πηγαίνει στο σημείο και τον συλλαμβάνει.

Η είδηση της δολοφονίας συνταράσσει τους πάντες και βυθίζει όλη την οικογένειά της στο πένθοs και την οδύνη. Η Ιουλία που την είχε σαν κόρη της σπαράζει, ενώ η Μαρίνα που την είχε σαν αδελφή της κατηγορεί τον εαυτό της, ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για όλα. Στο μεταξύ ο Αλέξης οδηγείται στη φυλακή, ενώ αποκαλύπτει όλους τους φόνους που έχει διαπράξει. Το μυαλό του είναι σαλεμένο, δεν θέλει να ζει χωρίς τη Μυρτάλη. Είναι άδειος και χωρίς δεύτερη σκέψη δίνει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί. Αυτό είναι το τραγικό φινάλε!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;