Έχουμε δει κι έχουμε δει στη σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά αυτό που είπε σήμερα (20/4) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, ήταν το απόλυτο και ανατρεπτικό spoiler!

Ο σκηνοθέτης λοιπόν θέλησε να διασκεδάσει με τα όσα ψευδή κυκλοφορούν και αφορούν στη σειρά που έχει σπάσει τα ταμεία αφού η μυθοπλασία είναι σίγουρα στα καλύτερά της, και να πει και μία αλήθεια!

Αυτή βέβαια τη συγκεκριμένη αλήθεια, εμείς την έχουμε αποκαλύψει ήδη και αφορά στη δολοφονία της Μυρτάλης λίγο πριν καταφέρει να το σκάσει για Ελβετία, από τον άντρα που τόσο αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε, τον Αλέξη!

Το δε συγκλονιστικότερο όλων, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός, είναι ότι στην αστυνομία πρόκειται να «δώσει» τον Αλέξη η ίδια του η μάνα, η Μαργαρίτα, κατά κόσμο, Λυδία Κονιόρδου!

Μάλιστα, θα δούμε μία συγκλονιστική ερμηνεία από την ούτως ή άλλως μεγάλη ηθοποιό που θα συγκινήσει ακόμα και τους πιο αδιάφορους!

Μετά από αυτό το έγκλημα η μητέρα του Αλέξη, θα καταλάβει πως όσα πίστευε για τον γιο της, ότι δηλαδή ίσως το πρόβλημα που είχε, του πέρναγε κάποια στιγμή, δεν ισχύουν και παραδέχεται ότι γέννησε έναν δολοφόνο κατά συρροή!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε την αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου