Το ΟΡΕΝ επενδύει ακόμη περισσότερο σrη μυθοπλασία, ετοιμάζοντας τρία νέα σίριαλ για τον χρόνου. Αυτά στελεχώνονται από μία πλειάδα εξαίρετων συντελεστών, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Έρωτας Φυγάς: Η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» τιτλοφορείται η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ΟΡΕΝ, βασισμένη σε τουρκικό φορμάτ  που θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίαςτου’50, που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, μια πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα και ανατροπές.

Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και την επιμέλεια σεναρίου ο Δημήτρης Αποστόλου. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Βασίλης Τσελεμέγκος— Παναγιώτης Πορτοκαλάκης, ενώ το καστ αποτελείται από τους Πέμη Ζούνη, Σταύρο Ζαλμά, Αντώνη Καρυστινό, Ντάνη Γιαννακοπούλου κ.ά. Η ιστορία: 0 έρωτας του Μάρκοι κατ της Αλεξάνδρας αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, ενώ φτάνει να γίνει η αιτία μίας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε μια αγροτική περιοχή με τσιφλίκια. Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Οι δύο τους κρύβονται σε ένα τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανένας δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις  και την προοπτική λάθος σχέσεων.

 

Το Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια:  Η ιστορική – δραματική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», δύο χρόνια μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του σίριαλ, επιστρέφει με μία συνέχεια που επιφυλάσσει καταιγιστικές εξελίξεις που Θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στη ζωή τους. Το σενάριο υπογράφουν οι Σταύρος Αβδούλος — Ειρήνη Ριτσώνη, η σκηνοθεσία ανήκει στον Μανούσο Μανουσάκη, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αναστασία Παντούση,’Ομηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Μανώλης Κλωνάρης κ.ά.

Η ιστορία: Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στα θεσσαλονίκη και εκεί συναντάει τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που προσπαθεί να σώσει το παιδί της και Θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας. Παράλληλα παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη.  Η συνέχεια της σειράς θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους.

Είμαστε οικογένεια: Μία οικογενειακή κωμωδία γεμάτη ευτράπελα .Το ΟΡΕΝ έχει εγκρίνει και μία καθημερινή οικογενειακή κωμωδία, που φέρει τον προσωρινό τίτλο «Είμαστε οικογένεια», βασισμένο  στο αργεντίνικο φορμάτ του σίριαλ «Somos familia». Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου, τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει από κοινού οι Βασίλης Θωμόπουλος— Πάνος Κούτρας, ενώ αυτή την περίοδο γίνεται η στελέχωση του καστ. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή είναι ο Μάριος Αθανασίου. Το σενάριο περιστρέφεται  γύρω από έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Εκείνος μετά τον Θάνατο ενός φιλικού ζευγαριού, καλείται να αναλάβει την κηδεμονία και τη τα διατροφή των τεσσάρων παιδιών του.

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς