Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητά μας και αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα νούμερα τηλεθέασης! Η πλοκή είναι πραγματικά αξιοζήλευτη ενώ οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι συγκλονιστικές.

Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια αναμένεται ένας χαμός από τη δράση! 

Ο λόγος για την Φανή που έδειξε πόσο αυστηρή είναι σε ό,τι αφορά το παιδί της και προφανώς θα το προστατεύσει με νύχια και με δόντια έτσι ώστε να μην πονέσει ποτέ!

Ωστόσο η Φανή μαλακώνει όταν γνωρίζει τον Ισίδωρο που μοιάζει να είναι ένας άνθρωπος ευγενής ο οποίος πραγματικά θέλει να γνωρίσει την εγγονή του. Ωστόσο η ίδια προσπαθεί να προφυλαχθεί και να προφυλάξει και το παιδί!

Η μικρή Αγγελική έχει ξετρελάνει όχι μόνο τον Ισίδωρο όσο και τον Μάνο, με την εξυπνάδα και την ομορφιά της!

Όμως δυστυχώς η χαρά της Φανής δεν μέλει να κρατήσει για πολύ! Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να δουν την Αγγελική. Όταν φτάνουν, η Φανή βρίσκεται στη δουλειά και έτσι την περιμένουν στο σπίτι της μαζί με τη μικρή.

Γυρίζοντας όμως από το γραφείο η Φανή θα έχει ένα τραγικό δυστύχημα. Θα ανοίξει το κινητό της για να δει ένα μήνυμα και κάπως έτσι θα τρακάρει και θα χάσει τη ζωή της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος διαλύονται και θέλουν να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον της Αγγελικής.

Ο Ισίδωρος φέρνει ειδικό ψυχολόγο για το παιδί προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρα του, ενώ μαζί με τον Μάνο, επιδιώκει να πείσει την Αντιγόνη να φέρουν το παιδί στη Μάνη και να το βάλει και πάλι στη ζωή της.

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!