Ο Στάθης κλονισμένος και αυτός από όσα έγιναν στη Γη της Ελιάς αποφασίζει εντελώς παρορμητικά να καβαλήσει τη μηχανή του και να πάει στην Αθήνα να βρει την Εύα. Θεωρεί πως από την αρχή της γνωριμίας τους την αδίκησε και θέλει να της ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA θα είναι καταιγιστικές.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212 στις 7/06/2022
Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μία προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής.

Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς τη να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστολή και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213 στις 8/06/2022

Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρος της με ανησυχία.

Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία, ενώ ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 214 στις 9/06/2022

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη θα αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τις ζωές των πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι ανάλογες συνέπειες.
Ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 215 στις 10/06/2022

Ο Στάθης συναντά τυχαία στη ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μία συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο έχει επηρεάσει ο Φίλιππος την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα.

Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίζει και δεν ξέρει τι να κάνει.